Luxe borrelplank

Luxe borrelplank

Wil je thuis of op de zaak ook lekkere hapjes voor je gasten serveren bestel dan de Luxe borrelplanken van Brasserie Uit ‘t Zuiden. Heerlijke vers gesneden selectie van Spaanse en Italiaanse vleeswaren, diverse pate’s, mediterraanse kazen, vers gebrande noten, cornichons, crostini’s, stroop, druiven en luxe gevulde olijven. En wij serveren hierbij ook de plank. Het enige wat u hoeft te doen is de plank uitpakken en op tafel zetten. Ideaal, want zo heeft u de handen vrij voor uw gasten. De plank komen wij weer bij u ophalen. Deze heeft u in bruikleen.

Wij bieden verschillende planken aan voor minimaal 10 personen. Ga naar onze speciaal ingerichte website www.luxeborrelplank.nl en zie alle mogelijkheden. U besteld 2 dagen of eerder voor uw feestje de planken en wij bezorgen deze gratis in Rotterdam. En komen na uw feest de planken weer ophalen. Ook buiten Rotterdam kunnen wij leveren voor een vergoeding.

Heeft u al vragen stuur deze dan naar e-mail adres info@luxeborrelplank.nl of ga direct naar de site www.luxeborrelplank.nl

Uiteraard kunt u veel van de aangeboden producten ook eerst bij ons in de Brasserie op de Noordsingel 121 in het Oude Noorden van Rotterdam komen proeven.

Wij zijn gesloten!

 

 

Wil je ons helpen in deze droevige tijd. Ga dan naar www.helpdehoreca.nl en koop een dinerbon die je straks kunt inwisselen als de deuren weer opengaan. Typ op de website onze postcode in "3035EN" en Brasserie Uit 't Zuiden komt tevoorschijn. Tot snel!

Team Uit `t Zuiden

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!